Търсене

Разширено търсене

Ароматни пълнежи за възглавници - Лавандула цветове

[NK-AroPUL-Vuz-Lavandula]
4.00лв.

Лавандула цветове

  • Лавандулата притежава изтънчен аромат. Нейните антисептични,лечебни и успокояващи свойства са познати още от Средновековието.
  • Лавандулата е ефективна билка при нервно напрежение и физически симптоми причинени от стрес, главоболие, мигрена и безсъние.
  • Тя намалява сърцебиенето и облекчава депресията. Облекчава мускулни болки и кожни раздразнения. Идеално дезинфекцира, изчиства дихателните пътища, намалява болката и подобрява кръвообращението.
  • Въвежда тялото и ума в състояние на релаксация

Хартиена опаковка разфасовка от  - 70гр.TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.