Търсене

Разширено търсене

Блян матрак - Блянболино

[Bl-bianbolino]
142.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:
За всички стоки с нестандартни размери(*) е нужно предварително капариране в размер на 20% от стойността, а за такива с уникални размери (по желание на клиента)(**) - капаро в размер 90% от стойността на продукта.

Блян матрак - Блянболино

Луксозен детски матрак със симетрична конструкция,състояща се от три полиуретанови блока, два от които са със специфично профилирани повърхнини.

Съвети за правилна употреба: 

Препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка, която позволява по-добрa вентилация и увеличава комфорта. Периодичното обръщане на матрака на 180 градуса запазва качествените му характеристики за по-дълго време, а смяната на зимна и лятна страна в зависимост от сезона осигурява Вашето удобство и спокоен сън. 

ШиринаДължинаЦена
60 120142.00лв.
65 135158.00лв.
70 130165.00лв.
70 140170.00лв.

 

поръчка / м2
197 лв.

Височина на матрака - 14 см
Гаранционен срок - 5 години

Произведено от:
матраци Блян


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.