Търсене

Разширено търсене

Възглавница Алое вера

[Ar-Vuz-AloeVere]
30.98лв.

Възглавницата с Алое вера осигурява изключителна мекота и проветривост, отлично абсорбира влагата и регулира телесната температура. Осигурява спокоен сън и релаксация.
Основното предимство на тъканите обработени с Алое вера е, че концентрацията на алое е много питателна за тялото и най-вече за човешката кожа. Тъкани се произвеждат с иновативни технологии и са направени от полиестерно влакно - микрофибър. Платът наподобява допира на естествена коприна, той е устойчив, лек, абсорбиращ, и устойчив на замърсявания. Тъканта се характеризира с високи антибактериални и антиалергични свойства. Финалната обработка с 3% екстракт от Алое вера осигурява изключителните свойства на микрофибъра. Алое вера действа анестетично, облекчава болката в мускулите и ставите.

  • Лицев плат: Микрофибър с обработка Алое вера (100% Полиестер)
  • Пълнеж: Силиконов пух 100% ПЕ, 750 гр

Размери: 50 x 70 см

Произведено от:
АРТЕК 92


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.