Търсене

Разширено търсене

Възглавница за бременност и кърмене Сънчо

[Spel-sancho]
93.00лв.

Възглавница за бременност и кърмене Сънчо

Състав:
  • 100% памук
  • био обвивки спелта
  • 155х25 см.

Възглавница Сънчо е специално проектирана за осигуряване на удобен и спокоен сън на бъдещите мами. Пълна е с био обвивки от спелта, обработени с натурален каучук по специална технология .Възглавницата е гъвкава, намества се по формите на тялото и не запарва. Oбвивките позволяват постоянна циркулация на въздух във възглавницата и възпрепятстват развитието на акари. Външната калъфка може да се сваля и пере.

Сънчо може да се използва по няколко начина:
- подпомага съня по време на бременност;
- при кърмене поема тежестта на бебето, като оставя ръцете на майката свободни;
- прегъната на две, може да служи като легълце за новороденото;
- може да се използва и от хора, които обичат да спят настрани, тъй като предотвратява притискането на вътрешните органи.

Произведено от:
Спелта


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.