Търсене

Разширено търсене

Възглавница с карбонови нишки

[Ar-Vuz-Karbon]
21.90лв.

Втъканите карбонови нишки (влакна) защитават и предпазват от акари, алергии, статично електричество и ще Ви позволят да се отпуснете и да спите по-добре.
 Възглавницата Карбон има релаксиращ ефект, благодарение на втъканите карбонови нишки в тъканта, които елиминират излишното телесно напрежение.
 Карбоновите влакна са ефективна бариера срещу електромагнитното замърсяване. Материалът отговаря на най-строгите стандарти за хигиена, защото той притежава антибактериална защита и има антимикробно свойство.

  • Лицев плат: Полиестер 99,4%; 0,6% карбонова нишка
  • Пълнеж: Полиестерни кухи влакна (силиконов пух) 600 гр/брой

Размери: 50 x 70 смTBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.