Търсене

Разширено търсене

Възглавница Algua Sea and Air Memory

[EkTe-puh12]
98.60лв. 170.00лв.

Възглавница Algua Sea and Air Memory с Air balance технология за допълнително проветрение на ядрото.
Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.
Възглавница Algua Sea and Air Memory е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.
Air balance технологията осигурява постоянния поток на въздух през ядрото, като по този начин температурата се запазва постоянна, не се потите и не се будите нощем. Освен това каналчетата, които минават през цялата височина на ядрото, усилват неговата еластичност, придавайки допълнителен комфорт.
Калъфът на Възглавница Algua Sea and Air Memory е изработен от фин, тъкан текстил Algua spirulina с морски витамини от едноименното водорасло. Algua Spirulina e познато с ред терапевтични свойства и ползи за човешкото здраве. Платът Algua е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойства. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.
3D лентата, която минава по-цялата обиколка на възглавницата, подпомага проветрението на ядрото и възпрепятства задържането на влага и образуването на акари, мухъл и неприятна миризма.
 
Ядро: Мемори пяна Air balance технология
Калъф: Фин, тъкан, дишащ текстил Algua
3D лента
 
Размер: 60 / 40 / 10см

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.