Търсене

Разширено търсене

Възглавница Black Diamond Delux, с мемори пяна

[EkTe-puh6]
97.47лв. 171.00лв.

Възлгавница Sleepmode Black Diamond Delux ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.
Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.
Възглавница Sleepmode Black Diamond Delux е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.
Калъфът на Възглавница Sleepmode Black Diamond Delux е изработен от фин, тъкан текстил с приятна релефна структура, която има лек масажиращ ефект и подпомага циркулацията на кръвта в мускулите. Black Diamond платът е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойство. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.
 
Ядро:
Мемори пяна
 
Калъф:
дишащ текстил Black Diamond Delux
 
Размер: 60 Х 40 х 10см

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.