Търсене

Разширено търсене

Възглавница - GEL Original

[DRE-Vuz-GelOriginal]
79.00лв.

Размери: 70x42x11.5см

  • Охлаждащ ефект
  • Ергономична поддръжка
  • Хипоалергенна
  • Основа от мемори пяна

Възглавниците Dream On, произведени в България с особена грижа и внимание към детайлите, използват високотехнологични и иновативни материали, предлагащи по-голям комфорт. Dream On е ненадминатият триизмерен материал за спане.

Слоя от гел, заедно с мемори пяната приема постепенно формата на всеки. Нещо повече, всички  Dream On възглавници предлагат приятно прохладно усещане, благодарение на добрата топлопроводимост на гела, като благоприятства разсейването на топлината и така спомага за намаляване на температурата на кожата.

Произведено от:
Dream On


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.