Търсене

Разширено търсене

Възглавница Memory Foam Delux

[Ar-Memory-Foam-Delux]
99.00лв.

Възглавница Memory Foam Delux
 
 
Мемори пяната е високотехнологичен еластичен материал(пяна), разработен от НАСА за американските астронавти, с цел предпазване от големите гравитационни сили, действащи върху телата по време на излитането на совалките.
 
Възглавницата от Мемори пяна реагира на различен натиск и топлината на тялота, като заема перфектно извивките и осигурява неповторимо разтоварване и ергономичен комфорт.
 
Спомага поддържането на естествената позиция на вратните прешлени по време на сън, което намалява и напрежението в гръбнака. 
  • Антиалергична
  • Със специална калъфка която може да се сваля за изпиране
  • Препоръчана от ортопеди и рехабилитатори
Размери : 71/40/13 см
Произведено от:
АРТЕК 92


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.