Търсене

Разширено търсене

Възглавница NOVOGEL

[GE-novogel-pillow]
149.00лв.

Възглавница NOVOGEL

Възглавница направена с натурално масло от соя и свеж гел на водна основа. "Новогел" е студен гел, който помага за поддържането на свежест и добра температура на тялото и постигане на добър релакс, когато е много топло. Възглавница Новогел е опакована в мека памучна калъвка предоставяща една хубава свежест, която се запазва през цялата нощ. Виско соята е един иновативен материал, изграден на база на растителни масла. Комбинацията с Новогел редуцира акостичните вибрации. Тази възглавница се препоръчва от специалисти невролози за хора с висока чувствителност и за такива, страдащи от изпотяване и зачервяване на лицето по време на сън и релакс. 

Размер: 67 / 33 / 13
Произведено от:
Genomax


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.