Търсене

Разширено търсене

Възглавница Pocket Sprung

[Ar-Pocket-Sprung]
33.70лв.

Възглавница Pocket Sprung
  • Pocket Sprung механизма (тип пружина) гарантира поддържането на постоянен обем години наред
  • пълнеж от висококачествени "кухи" влакна, които допълват крайния комфорт
  • калъфка с покритие от специална дишаща материя (ватирана)  и цип за лесно изпиране
Както подсказва името всяка пружинка в Pocket Sprung възглавницата е обгърната поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка т. е. изцяло е премахната металната спирала, която свързва пружинките при старите видове пакети.
 
Покет системата вече е предпочитана от много потребители, защото всяка пружинка реагира отделно от останалите и се свива спрямо натиска. Така в своята съвкупност, всички пружинки нежно поемат извивката на врата и поддържат главата и вратните прешлени в естествена позиция.
 
Тестовете направени в най-реномираната лаборатория в Европа - LGA Quali Test, Germany показаха, че Покет системата е с дълъг живот и осигурява високи експлоатационни качества, без загуба на ортопедичност и комфорт в продължение на години.   
 
Пълнеж : Силиконов пух и "Pocket Sprung" механизъм.
 
Размери : 50 x 70 см
Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.