Търсене

Разширено търсене

Възглавница Selected

[DRE-Vuz-Selected]
65.00лв.

Възглавница Selected Pillow
Възглавницата Wake up Selected Pillow Ви привлича първо със своя елегантен вид. Тя Ви приканва към качествен сън със своята жакардова тъкан. Когато сложите глава на възглавницата, ще почувствате структурата под тази изящност. Тъй като нановлакната, използвани за пълнеж, са естествен материал, който най-много се доближава до качеството на гъши пух със своята дебелина от 0,7 дение. Това е изборът на хората, които предпочитат възглавница със средна височина, нито прекалено висока, нито прекалено ниска, или иначе казано, изборът на тези, които искат да се почувстват специални.

  • Jacquard Cotton 100%
  • пълнеж: Нано фибри 0.7D
  • тегло: 900 гр

размер: 50 / 70 см,

Произведено от:
WakeUp


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.