Търсене

Разширено търсене

Възглавница Technogel Deluxe 11

[TG-Deluxe-11]
235.00лв.

Възглавница Technogel Deluxe 11
Разработили сме гама от възглавници, които са в унисон както с тялото ви, така и с матрака ви.
Резултатът е перфектната система за сън  - хармония, сътворена в рая.
 
 
НЕЗАМЕНИМ АКСЕСОАР ЗА ВАШИЯ СЪН.
Спокойният нощен сън въздейства положително върху тялото и духа Ви и обуславя качеството на живота Ви. Спокойните нощи гарантират прекрасни дни.
Удобната възглавница трябва да може да се пригоди към вашета фигура и да осигори максимален комфорт. Затова, когато избирате нова възглавница, не трябва да подминавате висококачествените продукти, които могат да обогатят възможностите Ви за спокоен сън.
Възглавницата Technogel произведена в Италия с особена грижа и внимание към детайлите, използва висококачествени съвремени материяли, които увеличават усещането за комфорт.
Основните ползи включват:
  • Освобождаване на напрежението
  • Ергономична опора
  • Хипоалергичнни сбойства
  • Основа от Memory Foam
3D деформация
Technogel е уникален триизмерен материал за сън.  Пластът Technogel  подплатен с пияна Memory Foam приляга плавно към всяка идивидуална форма.
Освобождаване на напрежението
Благодарение на бавното възвръщане на своята мемори форма Technogel е изключителен материал, освобождаващ от напрежението, който спомага за намаляване на болката и дискомфорта, подобрява кръвообращението и снабдява кожата с кислород.
Ергономична опора
Гамата възглавници Technogel е проектирана да гарантира изключителна ергономична опора за перфектана подкрепа на главата и врата, подържайки гръбнака в оптимална форма.
Приятен охлаждащ ефект
Отличните свойства  на Technogel за топлинен обмен благоприятстват разсейването на топлината, подпомагат намаляването на температурата на кожата и осигоряват приятен охлаждащ ефект.
Текстилни калъфки
Оригиналните предпазни калъвки от жарсе са изработени заради висококачествените си и хигиенични качества , гарантирани чрез специалната обработка Sanitized. Втората калъфка с зип, включена в опаковката на Technogel , създава перфектно усещане за новата Ви възглавница и се пере лесно(съгласно истукциите за поддръжка на калъфа).
Хипоалергичнни свойства
Technogel , неговия защитен слой (и двете биосъвместими съгласно изискванията на ISO 10993-5-1-10) и всички използвани тъкани(сертифицирани съгласно строгите стандарти на Oeko Tex)са хипоалергични гарантират хигиенична повърхност, вурху която спокойно да отпуснете главата си.
 
размер: 66 / 40 / 11 см.
Произведено от:
Technogel


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.