Търсене

Разширено търсене

Възглавница Tempur Symphony

[Tempur-Symphony]
258.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Модел:

ВЪЗГЛАВНИЦА ТЕМПУР СИМФОНИ
 
Изработена е от изключително мек Темпур материал, който осигурява невероятен комфорт и перфектна опора за врата и главата, без значение в каква позиция спите. Възглавница ТЕМПУР Симфони е с традиционна форма, разработена, за да намали напрежението, което може да ограничи кръвообръщението и да предизвика болки или да наруши съня ви.
ТЕМПУР Симфони може да се използва и от двете страни. От едната страна - като възглавница за допълнителна опора, а от другата страна - като традиционна възглавница, на която всеки се чувства удобно.
 
Сърцевина на възглавницата:
  • Виско-еластичен термочувствителен ТЕМПУР материал
Калъф на възглавницата:
  • Висококачествен велур от естествено пречистена  памучна смес от 75% памук и 25% полиестер
  • еластично жарсе
  • сатениран памук 
Калъфът може да се пере в машина при 60°C.
СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА НОСЯТ ЗДРАВЕ
Тъй като освобождаващият напрежението материал ТЕМПУР е термочувствителен и високо еластичен, възглавницата наистина се влияе от телесната температура и теглото ви.
Поема естествените извивки на главата и врата и ги поддържа на еднакво ниво с гръбначния стълб.
Отворените клетки променят позицията си под влияние на напрежението и превръщат себе си в гостоприемно гнездо за вашата глава и врат, облекчавайки болките ви и осигурявайки ви по-спокоен сън.

АНАТОМИЧЕН ДИЗАЙН
Невероятните свойства на освобождаване на напрежението и правилната анатомична позиция на тялото осигуряват комфорт и правилна опора за гръбнака.
ТЕМПУР предлага разнообразна колекция от възглавници, подходящи за всяка една от предпочитаните от вас пози по време на сън.
Модел
Дължина Широчина
височина
цена
V1 - Symphony - S
63
43
11
238 лв.
V2 - Symphony - M
63
43
12.5
261 лв.
V3 - Symphony - L
63
43
14
286 лв.
 
Произведено от:
TEMPUR


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.