Вълнена олекотена завивка Wollies Quilt

[DRE-Zav-WolliesQuilt]
175.50лв. 195.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Опция:
Размер:

Ако сте от онези хора, които са отворени към иновациите, но държат да използват вълна през цялото време, Wake up Wollies е  Естествена и от 100 % вълна!.
Наслаждавате се на топлината на вълната, която обичате и познавате, но не чувствате никаква тежест. Може да я перете в пералня!

Състав:

  • Грамаж на завивките - 350 гр/м2
  • Плат - 100% памук

Оция възглавница 850 грама

Възглавница Wollies
Познатата Ви вълнена топлина е съчетана с качеството на Wake up и резултатът е 
Wake up Wollies. Тази възглавница диша и балансира температурата, като абсорбира влагата, която се появява, докато спите. Това е точният вид възглавница за Вас със своя 100 % памучен плат и топчест вълнен материал, който предпазва от изкривяване.

размер 50 / 70 см,

Размери:

ШиринаДължинаЦена
155 215Няма наличност
195 215233.00лв. 209.70лв.TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.