Търсене

Разширено търсене

Двойна олекотена завивка Гъши Пух - Делукс

[RD-OZ_GoosePooh-Deluxe-Wh]
320.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Двойна олекотена завивка Гъши Пух - Делукс

Олекотената завивка от гъши пух ще осигури дълготраен комфорт, мекота, топлина и лукс във Вашата спалня. Външния памучен плат е специално обработен, за да не пропуска излизането на пълнежа навън. Естествения пух е разпределен равномерно по цялата завивка. Гъшия пух предпазва тялото от температурни промени, позволява на кожата да диша и не задържа прах и миризми. Ще останете очаровани от качествената изработка и стилния дизайн на олекотената завивка от Гъши пух.

  • Състав на лицевия плат: 100 % памук
  • Състав и грамаж на пълнежа: 100 % гъши пух, 1250 гр
  • Размер: 150 см / 220 см
Произведено от:
ROXYMA DREAM


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.