Търсене

Разширено търсене

Двойна олекотена завивка от фина камилска вълна

[2-PeP-OL-WoolCamel]
225.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Уникална със своята структура, вълната абсорбира мигновено влагата от тялото, антибактериална - не задържа бактерии. Натуралната вълна е най-добрият изолатор в света. Вълната се използва, както в студени места, така и в пустинята. Поради красотата на естествения цвят на камилата, много рядко тази вълна се оцветява в други нюанси. Лека, мека и забележително топлоизолираща, вълната от камила топли повече от обикновената вълна от домашна овца. Произвежда се от пухест слой вълна на камилата.

Състав:

Вълна от камила 100%
плат - 100% памук
Препоръчва се, пране до 40 градуса (самостоятелно)

ГАРАНТИРАНО !!!!! (Притежава Протокол No30654 от Акридетираната изпитателна лаборатория по текстил и багрила)

ШиринаДължинаЦена
200 230225.00лв.

Произведено от:
KDIEDERT


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.