Търсене

Разширено търсене

Детски матрак НАНИ ЛУКС

[MN-Det.MatrakLux]
137.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:

Всеки има право на лукс.
Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността. Това подобрява вентилационния
ефект и гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.
Еластичността и допълнителното омекотяване предлагат добър телесен комфорт при лежане, като поддържа перфектно детското тяло и помага на гръбначния стълб да заема естествената си форма по време на сън.
Добавеният в калъфа цип повишава функционалността и поддържането на перфектна чистота, като дава възможност за многократно разделно изпиране при домашни условия.
Съдържащите се в прошивката антибактериални силиконизирани влакна добавят мекота в контактната с тялото зона, спомагайки правилното кръвообращение.
Ортопедичните качества на сърцевината от POLIFLEX и калъф с цип и дамаска от екологично чисти, естествени материали превръщат модела в задължителна и неразделна част от интериора в детската стая.

 

Ядро:

  • Високоеластична допълнително омекотена пяна Kovafoam с отворена микроклетъчна структура гарантира изключителна еластичност и ортопедична поддръжка на тялото.
  • Запазва правилната поза на гръбначния стълб по време на сън, като облекчава напрежението, без да ограничава движенията.
  • Отлична циркулация на въздуха и оптимален вентилационен ефект в дълбочина, осигуряващи свежо усещане и здравословно решение за пълноценния сън на Вашето дете.

Калъф:

  • Сваляем калъф с цип осигурява максимално функционалност и хигиенична поддръжка.
  • Висококачествен текстил от екологично чисти, естествени материали предпазва от алергични реакции и придава комфорт.
  • Вътрешен памучен протектор предпазва сърцевината.
  • В допълнение възглавничка 50/40 от същия плат (текстил).

 

ШиринаДължинаЦена
60 120137.00лв.
70 135137.00лв.
70 140137.00лв.
Височина: 12 см.

Гаранция: 3 години 

 

Произведено от:
Матраци НАНИ


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.