Търсене

Разширено търсене

Детски матрак НАНИ

[MN-Det.MAtrak]
120.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:

В живота не може без него.
Детски матрак НАНИ се отличава с изискан дизайн и високо качество на изработката.

Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с висока експлоатационна функционалност. Използваната сърцевина е от POLIFLEX - полимерна пяна на водна основа. Структурата е микроклетъчна, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността. Това гарантира преминаване на въздух във вътрешността и предотвратява развитието на бактерии и гъбички.

Прошитият калъф на матрака е комбинация от 100% висококачествена памучна дамаска, дебел слой антиалергични силиконизирани влакна и нетъкан текстил SPUN BONDED. Комбинацията води до гарантирана липса на точки с прекомерно напрежение по детското тяло въпреки ортопедичността. Спомага правилното кръвообращение придава мекота и комфорт в контактната с тялото зона.

Използваните материали са екологично чисти, съобразени с медицинските изисквания и нуждите за безопасност.

Ядро:

  • Сърцевината от пяна с висока плътност и отворена микроклетъчна структура Kovafoam e съобразена с особеностите на детския организъм и гарантира стабилна опора за гърба и костната структура на подрастващите.
  • Много добрата циркулация на въздуха във вътрешността на матрака предотвратява развитието на патогенни микроорганизми.

Калъф:

  • Калъф от 100% висококачествена памучен текстил и дебел слой антиалергични силиконизирани влакна регулират микроклимата и осигуряват оптимален комфорт.
  • Изработен от изцяло екологични материали с доказано качество и съобразени с нуждите на детския организъм, които гарантират безопасност и здравословна среда на сън.
  • В допълнение 2 броя възглавнички 50/30 от същия плат (текстил).

 

ШиринаДължинаЦена
60 120120.00лв.
70 135120.00лв.
70 140120.00лв.
Височина: до 10 см.

Гаранция: 2 години 

 

Произведено от:
Матраци НАНИ


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.