Търсене

Разширено търсене

Детско легло трансформер Деси макси

[DIBA-DesiMaxi-BrezaBrawu]
449.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Цветове:
скрин:

Доставката се извършва до адрес. За качването на стоки над 20кг. до дома се заплаща допълнително сумата от 30лв, или се договаря друга сума според обем на доставката и брой етажи.


Детското легло Деси Макси очарова със своя естетичен дизайн. Бебешката кошара ще помогне на Вашето бебе да се чувства спокойно и щастливо чрез опцията за люлеене. Скринът за повиване с ракла ще Ви улесни в грижите за малкото съкровище, ще Ви накара да се насладите на комфорта при преобличането и масажирането му, но и ще Ви предостави достатъчно практично място за бебешките аксесоари. В зависимост от разположението на мебелите можете да преместите скрина на бебешката кошара от лявата или от дясната страна на леглото. По този начин ще съчетаете подходящо и с лекота всички детайли от цялостния интериор на детската стая. Покрай радостта около израстването на Вашето малко слънчице ще преоткриете една от функционалните възможности на бебешката кошара Деси Макси – регулиране на дъното на леглото на две нива. Всеки родител бързо осъзнава, колко неусетно е пораснало малкото човече. Тогава лесно и икономично е трансформирането на детското легло в юношеско легло с размери 70/180 см и бюро. От първото полюшване на бебешката кошара до първото самостоятелно легло на детето бебешкото легло Деси Макси съпътства физическото и духовното израстване на Вашия безценен сладур.

Трансформира се в юношеско легло и бюро!

  • люлеещ се кош с възможност за застопоряване
  • 2 или 3 плътни табли на коша
  • две нива на дъното
  • скрин за повиване с ракла
  • чекмеджета – 6 броя
  • опция за преместване на скрина от двата края на леглото

размери:

  • легло – 70/180 см
  • кош – 70/130 см
Вносител
Dizain Baby


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.