Търсене

Разширено търсене

Детско столче за кола JUNIORS MAXI-3

[DIA-ST-JunMaxi3-blue]
115.00лв.

Детско столче за кола JUNIORS MAXI-3
 
Детското столче "JUNIOR'S MAXI-3" е проектирано за деца с тегло от 9 до 36 кг. (приблизително 12 год. възраст). То може да се използва в три различни групи в зависимост от теглото на детето – ГРУПА 1 (9-18 Кг. тегло) , ГРУПА 2 ( Кг. тегло) , ГРУПА 3 ( Кг. тегло)

ВАЖНО
Този модел е съчетание от седалката Champion и облегалка. Като цяло моделът MAXI-3 може да бъде използван с или без облегалка! Определящо за употребата е теглото на детето. Когато детето тежи по-малко от 18 кг, тогава подсилената седалка винаги трябва да се използва с облегалка. Коланът винаги трябва да е поставен в захващащия механизъм . Champion може само да бъде използвана самостоятелно (без облегалката) когато детето е с тегло между 18 и 36 кг. Внимание: Никога не използвайте само облегалката самостоятелно!
НОВАТОРСТВО
Подлакътниците (дръжките) могат да се въртят на 180°, посредством натискане на бутон , намиращ се отдолу и в същото време издърпате дръжката към Вас. Тази уникална новост позволява най-лесното влизане и излизане на детето от колата.

МНОГО ОПАСНО!
НИКОГА не поставяйте предпазната седалка за деца на пътническа седалка, снабдена с въздушна възглавница.

Подходяща е само ако автомобила е снабден с триточкови предпазни колани с ПРИБИРАЩ СЕ МЕХАНИЗЪМ, одобрен от ООН и Европейския потребителски център. Наредба No16 или друг равностоен стандарт.

  • за деца от 9-36 кг. / възраст от 9 мес. - 12 год.
  • сертификат за Европейски стандарт - ЕСЕ R44/03
  • 5-позиции на облегалката за глава
  • облегалка за главата - максимална защита
  • защита на лицето при внезапно спиране - максимална
  • лесна инсталация


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.