Търсене

Разширено търсене

Единична олекотена завивка + 1 възглавница - 100 % Гъши

[1-CAS-OZ-GP-set]
289.00лв. 340.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Oлекотена завивка 100 %  Гъши пух - 1 бр.

Размер: 160 / 220 см. -  680 гр / м2.

плат: 100% памук - обработен със специална технология,

Възглавница от 100% Гъши пух - 1 бр.
 
Размер: 50 / 70 см.
плат: 100% памук - обработен със специална технология.
 
Продуктите от гъши пух са едни от най-луксозни продукти за спалня, като тяхната мекота и ефирност превличат ценителите на натуралната спалня. Гъшия пух притежава свойството да запазва топлината на тялото, несравнимо с останалите материали.
  • 100 % Гъши пух
  • 100% натурални материали
  • Здравословна среда
  • Изключителна мекота и топлина

Специфичните характеристики на използвания при изработката им екологично чист и 100 % натурален материал, гъши пух, допринасят за усещането за изключителна мекота и топлина. Завивките на от естествен гъши пух – за много топлина и лукс във Вашата уютна спалня! 

!!! Внимание: Олекотените завивки и възглавници от гъши пух се почистват на химическо чистене! Не е препоръчително пране в домашни условия.

ШиринаДължинаЦена
160 220340.00лв. 289.00лв.
Произведено от:
CASA


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.