Търсене

Разширено търсене

Зимна олекотена завивка Карбон

[Ar-OZ-LetniKarbon300]
66.15лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Летни олекотени завивки Карбон
Олекотени завивки с втъкани карбонови влакна, защитават и предпазват от акари, алергии, статично електричество и ще Ви позволят да се отпуснете докато спите по-добре.
Завивките Карбон имат релаксиращ ефект, благодарение на втъканите карбонови нишки, които елиминират излишното телесно напрежение. Карбоновите влакна са ефективна бариера срещу електромагнитното замърсяване.
материалът отговаря на най-строгите стандарти за хигиена, защото той притежава антибактериална защита и има антимикробно свойство.

Състав:
- лицев плат: 99,4% Полиестер; 0.6% Карбонова нишка;
- пълнеж: Силиконова вата 300 гр / м2; 100% Полиестер.

Размер:

ШиринаДължинаЦена
150 200Няма наличност
195 200Няма наличност
220 24066.15лв.

Произведено от:
АРТЕК 92


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.