Търсене

Разширено търсене

Зимна олекотена завивка с карбонова нишка

[RD-OZ-Karbon]
35.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Олекотените завивки Ви гарантират усещане за лекота! Забравете за тежките завивки през зимата. Roxyma Dream Ви предлага завивка, която ще Ви осигури лекота по време на сън и изключителна мекота на допир. Олекотената завивка е капитонирана (прошита). 

Втъканите карбонови влакна защитават и предпазват от акари, алергии, статично електричество и ще ви позволят да се отпуснете и да спите по-добре.
Завивката от карбон има релаксиращ ефект, благодарение на втъканите карбонови нишки в тъканта, които елиминират излишното телесно напрежение.
Материалът отговаря на най-строгите стандарти за хигиена, защото той притежава антибактериална защита и има антимикробно свойство.
  • Състав: микрофибър, 99.94 % полиестер и 0.06 % карбон
  • Пълнеж: 100% силиконов пух
ШиринаДължинаЦена
150 22035.00лв.
200 220Няма наличност
Произведено от:
ROXYMA DREAM


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.