Търсене

Разширено търсене

Комплект от 2 бр. зимни олекотени завивки 155х220

[SB-Skl-Ol-Mf-2setGermani]
124.10лв. 146.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Steppbett Doppelpack е комплект 2 броя висококачествени олекотени завивки, предлагаща комфорт и топлина. Размерът 155 x 220 см е идеален за семееино легло, а кадифената мекота добавя допълнителен комфорт при спане.

Материалът, използван в този продукт, е дишащ микрофибър, който осигурява непрекъсната циркулация на въздуха, предотвратяваща прегряване и поддържаща тялото в конфорт през нощта.

Пълнежът от кухи влакна не само допринася за лекотата на завивката, но също така регулира температурата, за да осигури равномерно и комфортно топло усещане.

Този комплект от 2 броя Олекотени висококачествени завивки се предлага на изключително достъпна цена, така че всеки може да се наслади на безпрецедентен комфорт и качество на сън.

Състав: микрофибър, 100% полиестер
Пълнеж: силиконов пух

ШиринаДължинаЦена
155 220146.00лв. 124.10лв.
Произведено от:
FrankenstolzFrankenstolz


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.