Ликвидация на олекотени завивки от Коприна

[PeP-OL-Silk]
111.30лв. 159.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

!!! Внимание - Последна бройка

Коприната е естествено влакно, произвеждано от копринената буба под формата на много финна нишка. Лъскавият и гладък вид на коприната, който определя високата й цена, се дължи на триъгълно призматичната структура на нейните нишки. Благодарение на структура й от нея се тъкат платове с високо качество и изключителна издържливост. Тъканта е много мека при допир, здрава е и е добър изолатор.

Коприната е била признак за благосъстояние в недалечното минало. Копринената материя позволява на кожата не само да диша, но и да поема потта и я изпарява по-бързо от повечето останали влакна. Само вълната й е равностойна в това отношение. Коприната много добре задържа топлината на тялото. Коприната е идеална материя за бельо, нощници, пижами, постелки и завивки на леглото. Тя често помага на деца, които имат чувствителна кожа или лесно настиват.

Препоръчва се пране до 40 градуса (самостоятелно)

Пълнеж:

Естествена коприна 40%
Изкуствена коприна 60%

ШиринаДължинаЦена
150 200159.00лв. 111.30лв.
200 230Няма наличност

Внос от:
Китай


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.