Търсене

Разширено търсене

Ликвидация на ТЕД - DEL MAR 160 x 200

[Те-DelMar]
719.20лв. 899.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:

Последна 1 бр. от размер 160 x 200. Поради занежената цена безплатна доставка е възможна само за град София

Уникален модел от най-висок клас, произведен от високоеластична пяна с две различни по твърдост страни. Мемори слой, който запомня и следва извивките на тялото и по-твърд слой от пяна с висока плътност за пълна отмора и по-висока степен на орпопедичност. Правилно разпределение на тежестта на тялото, осигурено от уникално профилирани зонирани панели, допълнително подсилени с пенополиуретаново ядро. Благодарение на мемори пяната и уникалната 3D конструкция на панела получавте усещането, че релаксирате спокойно върху морските вълни. Калъф от органичен памук, за максимално удобство, комфорт и нежно докосване.

Височина на матрака 25 см.
Гаранция : 8 години

ШиринаДължинаЦена
160 200899.00лв. 719.20лв.

Произведено от:
ТЕД


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.