Търсене

Разширено търсене

Метална подматрачна рамка Астра с крачета

[SP-05203]
120.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Крачета (4бр.) - височина:
Ф:
Размер:
Качване до етаж:
За всички стоки с нестандартни размери(*) е нужно предварително капариране в размер на 20% от стойността, а за такива с уникални размери (по желание на клиента)(**) - капаро в размер 90% от стойността на продукта.

Метална подматрачна рамка Астра с крачета

Рамката е изработена от метален профил модел "СПИИДО" с канал. Боядисана е с прахова боя - черна. В ъглите се монтират крака с диаметър 40mm. Чрез пластмасови носачи в улеи са монтирани пружиниращи ламели с размер 193 х 8 mm от слоест дървен материал.

 Препоръчително е да се използва с пружинни матраци тип "бонел".

* Изработка - 5 работни дни
* За изпълнение на експресни поръчки  +25%
* За изпълнение на нестандартни поръчки цената се договаряTBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.