Търсене

Разширено търсене

Олекотена завивка Comfy Quilt

[DRE-OZ-ComfyQuilt]
217.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Опция:
Размер:

Завивка Comfy
Завивка от TENCEL, Wake up Comfy Quilt. Благодарение на тъканта TENCEL по външната повърхност, тъй като TENCEL се използва като тъкан и материал за пълнеж, влагата, която се появява, докато спите, бързо се смесва с въздуха. Понеже е изработен от дървесен пулп и има способността да абсорбира влагата, като тази способност е 50% повече от тази на памука, този материал има влакнеста структура. Те регулират температурата и балансират нивото на влагата. Идеална завивка за тези, които обичат да спят на хладно.

Състав:

  • Грамаж на завивките - 300 гр/м2
  • Nano Fiber 0.7D 
  • Tencel - 100%

Възглавница Comfy
Топлете краката си и охлаждайте главата си! Ако мислите, че този съвет Ви подхожда, Wake up Comfy Pillow е идеална за Вас. Тази възглавница диша и елиминира излишната влага благодарение на влакнестия си пълнеж, който наричаме TENCEL, и се насладете на удоволствието от съня в хладна среда. А благодарение на пухкавия си пълнеж тя предоставя на главата Ви най-подходящата опора със своя пухкав пълнеж. Нещо повече – тя е антибактериална и полезна.

  • 100% - Tencel
  • пълнеж: Нано фибри 0.7D
  • тегло: 800 гр

размер: 50 / 70 + 3.5 см,

ШиринаДължинаЦена
155 215217.00лв.
195 215263.00лв.

Произведено от:
WakeUp


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.