Търсене

Разширено търсене

Олекотена завивка Selected Quilt

[DRE-OZ-SelectedQuilt]
149.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Опция:
Размер:

Завивка Selected Quilt
Когато изработвахме завивката Wake up Selected Quilt, искахме да бъде удобна и стилна. Затова използвахме нановлакна, които най-много се доближават до качеството на гъши пух със своята дебелина от 0,7 дение. И покрихме този материал с жакардова тъкан. Ако това, което очаквате от една завивка, е елегантност, то Wake up Selected Quilt  е точно за Вас!

Състав:

  • Грамаж на завивките - 350 гр/м2
  • Nano Fiber 0.7D 
  • Jacquard Cotton - 100% памук

Възглавница Selected Pillow
Възглавницата Wake up Selected Pillow Ви привлича първо със своя елегантен вид. Тя Ви приканва към качествен сън със своята жакардова тъкан. Когато сложите глава на възглавницата, ще почувствате структурата под тази изящност. Тъй като нановлакната, използвани за пълнеж, са естествен материал, който най-много се доближава до качеството на гъши пух със своята дебелина от 0,7 дение. Това е изборът на хората, които предпочитат възглавница със средна височина, нито прекалено висока, нито прекалено ниска, или иначе казано, изборът на тези, които искат да се почувстват специални.

  • Jacquard Cotton 100%
  • пълнеж: Нано фибри 0.7D
  • тегло: 900 гр

размер: 50 / 70 см,


ШиринаДължинаЦена
155 215149.00лв.
195 215169.00лв.

Произведено от:
WakeUp


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.