Търсене

Разширено търсене

Олекотена завивка SENVEO - Milky

[DRO-OZ-Milky-SENVEO]
79.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Търсите начин да си създадете допълнителен комфорт, топлина и мекота, тогава се доверете на предложението на Senveo и завивка Milky.

Пълнежът на завивката е от изключително фини нановлакна от ново поколение, характеризиращи се с висока степен на гъвкавост и еластичност, а същевременно с това създават чувството за обем и въздушност, без да възпрепятстват свободната циркулация на въздуха.

Елегантен завършек на завивка Milky е калъфът от микрофибърна тъкан обогатена по специална технология с мляко, която дава на кожата ви неповторимо усещане за копринена мекота и нежност.

Външна Материя: 100% микрофибър
Пълнежът:  нановлакна

Размери:

ШиринаДължинаЦена
155 215Няма наличност
195 21592.00лв.TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.