Търсене

Разширено търсене

Ортопедична пружинна възглавница

[Te-Pocket-pillow]
120.00лв.

Ортопедична пружинна възглавница
  • Перящ се калъф от фин памук
  • Облекчение от хъркане, главоболие и болки във врата
  • Покет система 78 пружинки = въздушна възглавница + скелетна опора
  • 1 покет възглавница = 3 обикновени
  • Вентилация
Ортопедична покет система представлява независими една от друга, опаковани в индивидуални джобчета пружинки, оформящи перфектна въздушна възглавница. Всяка една от тях реагира отделно от останалите и се свива спрямо упражнявания върху нея натиск. Така в своята съвкупност всички пружинки нежно поемат извивките на главата, без да създават напрежение и едновременно с това придържат шията в правилна позиция.
Продължителността и качеството на нашия сън влияе на начина, по който се чувстваме и се представяме на следва- щия ден, а също така има огромно значение за качеството на живота ни въобще. Да се наспите добре означава да сте поели такова количество отмора, че да не усещате сънливост през деня. В противен случай можете да сте уверени, че не сте се наспали. Повече от ясно е, че върху добрия сън оказват влияние много фактори, не на последно място стреса, еднообразието, физическата умора, дори климата. На всички тези неща обикновено е трудно да се влияе, но това, което зависи от нас е собствения ни мик- росвят – уютен дом, подредена стая за спане, удобно легло, подходяща възглавница. Осигурявайки си правилното легло и възглавница, както и режим на събуждане – вие ще можете да спите съобразно биологичния си часовник, а това ще доведе до един възстановяващ, изпълващ с енергия и ревитализиращ ефект от съня.
 
Пълнеж : покет система, нетъкан текстил.
Калъф: висококачествен текстил
 
Размери : 45 x 65 см
Произведено от:
ТЕД


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.