Търсене

Разширено търсене

ПАРАДАЙС Легло - ELIZA

[PAR-Leglo-ELIZA]
1830.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:

Легло Елиза - модел от серия Тапицирани легла на матраци Paradise, има характерен скандинавски дизайн. Скандинавската стилистика носи в себе си особена лекота, уют и спокойствие. Едновременно практична и изискана, тя се основава на изчистените линии и монохромна цветова палитра. Семплата симетрия превръща леглото в произведение на изкуството, и въпреки че залага на изчистеност във формите и цветовете, скандинавския стил се фокусира много повече на удобството.

Легло Елиза се състои от четири части - основа, матрак, топ матрак и табла, свързани в идеална комбинация с внимателен подбор на използваните материали. Основата има стабилна конструкция и в нея е заложен класическият пружинен пакет Bonnell system. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Второто ниво - матракът, е с ядро от 7 зонов пружинен пакет Pocket System, в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Ядрото е със 7 зони на комфорт, като правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение. Седемте различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и създават усещането за стабилност и комфорт. Ортопедичните характеристики на ансамбъла се допълват от комфортния допир и мекота на топ матрака, изработен от латекс и еластична пяна.


Скандинавските легла се отличават с изключително качество по отношение на изработка и визия. Многостепенната конструкция на леглото и съчетанието на различни по технология и изработка елементи, създават цялостна хармония, базирана на идеята за постигане на пълен комфорт.

Предимства:

 • висока степен на ортопедичност
 • максимална опора на тялото
 • висока издръжливост при натоварване и дългогодишна активна експлоатация
 • неподатлив на деформация
 • движенията на тялото не се предават по матрака
 • безшумна „дишаща“ основа от покет-пружини – при движението на пружините се осигурява постоянен приток на свеж въздух в матрака
 • естествена еластичност и гъвкавост
 • здравословен и спокоен сън

Материал:

 • Bonnell System
 • Pocket System
 • Латекс
 • Полиуретанова пяна
 • Висококачествен текстил
 • Нетъкан текстил

Височина на основата - 21 см

Височина на таблата - 120 см

Височина на матрака - 22 см

Височина на топ матрака - 7 см

Височина на леглото (с включени крачета 12 см) - 62 см

ШиринаДължинаЦена
140 2001830.00лв.
160 2002049.00лв.
180 2002294.00лв.
Гаранция 5 години
Произведено от:
матраци Paradise‎


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.