Търсене

Разширено търсене

Пейка Astha Велурен матов кехлибар, крачета C 17см

[TM-125612194294]
418.80лв. 698.00лв.

Пейката ASTHA е класически тапицирана пейка с модерен обрат в дизайна. Изразът им е лек и семпъл, докато меката тапицерия осигурява приятен контраст с правоъгълните метални крака. Тук пейката е покрита с велурен матов текстил с качество на полиестер, който впечатлява с красивия си кехлибарен тон. Полиестерът е особено издръжлив, устойчив на светлина и като цяло много лесен за грижа. Вътрешната дървена рамка, изработена от FSC-сертифициран бор, се предлага с доживотна гаранция. Ние използваме тежка HR пяна за подплата, която прави пейката едновременно по-удобна и по-издръжлива. 

Дизайнер: Катрин Рудолф

ВИСОЧИНА: 46 см
ШИРОК: 161 см
ДЪЛБОЧИНА: 54 см

Проектиран от: Cathrine Rudolph

BOX 1: 32х165х57см , 21 KG

Внимание !! Мебелите са чисто нови произведени от Датската фирма SOFACOMPANY за Германски пазар.  Това е  Outlet и е възможно да има дребни козметични забележки, единични бройки.

Произведено от:
SOFACOMPANYSOFACOMPANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.