Търсене

Разширено търсене

Пълнежи за възглавници - обвивки лимец

[NK-PUL-Vuz-Limec]
21.00лв.

Използвайте пълнежите в индивидуална опаковка. Вашата природа и навици ще ви насочват.

-Допълнете своята възглавница.
-Смесете различни пълнежи и създайте нов комфорт за вас.

Обвивки лимец

Лимеца е най-старата, известна зърнена култура. Обвивките на лимеца са стабилни, ефирни и ароматни. Те са ползвани още преди векове за пълнеж на възглавници. Единствената култура с двойна обвивка,която го прави устойчив на токсини в околната среда. Богати на силициева киселина, която действа регенериращо на кожа, коса и кости. Бързо поемат влагата от човешкото тяло. Благодарение на естествено циркулиращия въздух между тях, лесно отделят излишната топлина. Всяка обвивка следва движението на вашето тяло и го поддържа оптимално. С ефекта на микромасаж, те насърчават вашето кръвообръщение. Естествения аромат и примамливото шумолене, прави този пълнеж предпочитан от феновете на лимеца.

Хартиена опаковка разфасовка от  - 1кг.TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.