Търсене

Разширено търсене

Разтегателен диван Clara цвят Moss Shitake

[TM-239606257355]
1798.80лв. 2998.00лв.

Могат ли мебелите да бъдат едновременно артистични и поетични? CLARA може да го направи.Разтегателен диван с изчистени и меки форми. С CLARA искахме да създадем атрактивен дизайн, независимо от функцията, в която се използва в момента. Рамката около дивана е извита и проектирана да ви даде усещане за сигурност. Без значение дали спите върху него, седнете върху него или просто се отпуснете върху него. Тук CLARA е покрита с мек, матов велур с качество в топъл сив нюанс. Платът е изработен от 50% рециклиран полиестер, като структурата на повърхността, подобна на мъх, осигурява изключителен външен вид. Полиестерът е идеален за мебели, защото е особено издръжлив, устойчив на светлина и лесен за грижа. Вътрешната дървена рамка, изработена от FSC-сертифициран бор, се предлага с доживотна гаранция. За тапицерията използваме висококачествена HR пяна и пружини Nozag, които правят дивана едновременно по-удобен и по-издръжлив. 

ВИСОЧИНА: 83 см
ШИРОК: 217 см
ДЪЛБОЧИНА: 104 см
ДЪЛБОЧИНА НА RÉCAMIERE: 140 см
ДЪЛБОЧИНА НА СЕДАЛКАТА: 61 см
ВЪТРЕШНА ШИРИНА: 200 см
ВИСОЧА НА СЕДАЛКА: 44 см

Дизайнер: Philip Bro

BOX 1: 75х220х104см , 90 KG

Внимание !! Мебелите са чисто нови произведени от Датската фирма SOFACOMPANY за Германски пазар.  Това е  Outlet и е възможно да има дребни козметични забележки, единични бройки.

Произведено от:
SOFACOMPANYSOFACOMPANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.