Търсене

Разширено търсене

Легло СИТИ 2009 сонома тъмна с механизъм 120х190

[GM-Leg-City2009SonomaTm]
187.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Качване до етаж:

Възможна безплатна доставка само за град София, за останалата част от страната доставката се заплаща 100% от клиента.
ПОПИТАЙ за цена!!! ☎ 0888553114
 

Представяме ви легло с повдигащ механизъм, което ще промени начина ви на спане! Нашето стабилно легло е изработено така, че да побира за еднолицев матрак (персон и половина) 120/190 см, осигурявайки ви максимален комфорт и удобство. Но това не е всичко - нашето легло се предлага с уникална преграда, която създава две отделения за съхранение за ваше удобство, като ви предоставя повече място за съхранение на важните ви вещи.

Нашето легло е изработено, за да издържи дълго, с подсилена конструкция, която гарантира издръжливост във времето. Таблите са с извити линии вместо с прави ъгли, което ги прави по-безопасни и с по-малка вероятност да причинят нараняване. Освен това механизмите за повдигане са включени в крайната цена, така че няма да ви се наложи да търсите такива, за да се насладите на тази  функция!

Независимо дали търсите стилно и модерно легло, или удобно и функционално, легло с повдигащ механизъм е идеално за вас или вешето дете. Не се задоволявайте с малко - подобрете начина си на спане още днес и се насладете на максимален комфорт и удобство! Пазарувайте сега от НАНИ.БГ и изживейте най-добрия сън в живота си!

с повдигащ механизъм за еднолицев матрак: 120/190см
материал: ПДЧ 16мм; кант: 0,5мм
 
Размери: Д 190см./ В 71см./ В 90см / Ш 122см.
 
! Получават се пакетирани в 3 кашонa - разглобени 
! Леглата не включват матрак
Произведено от:
Genomax


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.