Търсене

Разширено търсене

Спално бельо - Бяло и Зелено каре

[CM-RNF-Bqlo-ZelenoKare]
65.90лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Модел:

100% памук перкалът е хладен на допир и държи влагата далеч от кожата, което го прави перфектен за топло време, а като всяка памучна материя , перкалът осигурява топлина и през студените дни.  Комплектите с по-висок брой нишки са по-гладки на допир, но техниката на тъкане (1/1) на плата го прави естествено гладък, независимо от броя нишки. Гъстата техника на тъкане прави перкала издръжлив и с дълъг живот в сравнение с платове, тъкани по различни техники. Перкалът е устойчив на свиване след пране и с времето става по-мек, което го превръща в чудесен избор за ежедневен спален комплект.


Единичен спален комплект

  • Плик за завивкак 150 x 220см. – 1 бр.
  • Долен чаршаф 150 x 220см. – 1 бр.
  • Калъфка 50 х 70см. - 1 бр.

Двоен спален комплект

  • Плик за завивка 200 х 220см. – 1 бр.
  • Долен чаршаф 240 х 250см. – 1 бр.
  • Калъфка 50 х 70см. – 2 бр.

Семеен спален комплект - 5 части

  • Плик за завивкак 150 x 220см. – 2 бр.
  • Долен чаршаф 240 х 250см. – 1 бр.
  • Калъфка 50 x 70 – 2 бр

 

Перкал- това е любимата материя на Cama Mia и по- голяма част от колекциите ни са изработени от 100% памук Перкал.

Думата „перкал” се отнася до техниката на тъчене на плата, а не към състава му. Перкалът е гъсто тъкана материя на техника 1/1 – една нишка върху една нишка и може да бъде направен от различни материали, като памук, полиестер или бленд от двете. Броят нишки и съставът определят качеството на перкала. Висококачественият перкал е направен от 100% памук и има минимум 180 нишки на квадратен инч. Всички комплекти с марка Cama Mia са изработени от 100% памук перкал и имат повече от 220 нишки на кв. инч.

Ние вярваме, че изборът за обзавеждане на дома Ви е отражение на Вашата индивидуалност и начин на жи
Cama MiaCama Mia


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.