Търсене

Разширено търсене

стол Rosa цвят Fabio Stone крака D 41 см, дъб

[TM-136029098160]
238.80лв. 398.00лв.

ROSA е стол за трапезария със скулптурен дизайн, в който облегалката и подлакътниците се сливат. Те нежно оформят седалката, което гарантира страхотен комфорт при седене. Тук ROSA е покрита с класически плат от кепър, изработен от полиестер, който гарантира абсолютна издръжливост във вечен нюанс на сивото. Класическата визия отново се подчертава от конусовидните крака от масивен дъб. Вътрешната дървена рамка, изработена от FSC-сертифициран бор, се предлага с доживотна гаранция. За тапицерията използваме висококачествена HR пяна, която прави стола едновременно по-удобен и по-издръжлив. 
Дизайнер: Nikoline Tryde Hølund

ВИСОЧИНА: 76 см
ШИРОК: 55 см
ДЪЛБОЧИНА: 54 см
ДЪЛБОЧИНА НА СЕДАЛКАТА: 48 см
ВЪТРЕШНА ШИРИНА: 46 см
ВИСОЧА НА СЕДАЛКА: 46 см

Проектиран от: Nikoline Tryde Hølund

BOX 1: 41х57х56см , 10,5 KG

Внимание !! Мебелите са чисто нови произведени от Датската фирма SOFACOMPANY за Германски пазар.  Това е  Outlet и е възможно да има дребни козметични забележки, единични бройки.

Произведено от:
SOFACOMPANYSOFACOMPANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.