Търсене

Разширено търсене

ТЕД - Adry Cool Hybrid

[Te-pro01-AdryCoolHyb]
439.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Качване до етаж:
За всички стоки с нестандартни размери(*) е нужно предварително капариране в размер на 20% от стойността, а за такива с уникални размери (по желание на клиента)(**) - капаро в размер 90% от стойността на продукта.

Перфектно съчетание на технологиите  I-Springs Super Comfort и AirFlex.

Две страни с различно усещане: мултипокет за перфектна опора и високоеластична пяна с масажиращ ефект. Memo Cool пяна с капки от Cool gel в повърхностния слой е с приятно, леко охлаждащо действие и спомага за истински възстановяващ сън. Луксозният текстил TED Balance е обогатен с нежни към кожата нишки от бамбук.

Пперфектно съчетание на технологиите мулти покет /4см. в диаметър, индивидуално пакетирана пружина/ и профилирана HR /високоеластична/ пяна, за масажиращ ефект и по-добра циркулация на въздуха - от едната страна. От другата страна Cool gel /мемори пяна с гел капки/ с леко охлаждащо действие, за истински възстановяващ сън. Луксозния текстил TED Balance е обогатен с нежни към кожата нишки от бамбук.

 
ШиринаДължинаЦена
поръчка / м2
419 лв.
Височина на матрака - 22 см ( +/- 1 см)
Гаранционен срок - 8 години
Произведено от:
ТЕД


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.