Търсене

Разширено търсене

ТЕД - MATTERRA 164 / 200 25см

[Te-skl-Matterra]
1030.15лв. 1873.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:

Матрака е чисто нов и не е пътувал по куриерски фирми, неразопакован отказан е от наш колега. Причината е пристигнала спалня с друг размер. Матрака е с остатъчна гаранция от близо 7- 8 години 

ТЕД - MATTERRA

MATTERRA е най-висок клас модел матрак с вътрешна конструкция пакет от индивидуално пакетирани пружинки. Той осигурява изключителен комфорт на тялото благодарение на този пакет от независимо движещи се пружини, който допълнително е покрит от двете страни със специална ергономична пяна. Тази полиуретанова пяна (memory foam) има свойството да “помни” и се променя в зависимост от формата на тялото и неговите движения.

MATTERRA има богата и луксозна прошивка от двете страни, с уникален дизайн на спирали. Естествените материали от двете страни гарантират комфорт на кожата при различни климатични условия – вълна за хладните есении и зимни дни и памук за толите пролетни и летни.

Продукта се предлага на българския пазар опакован в луксозен калъф от нетъкан текстил с цип, обозначен с логото на марката.

MATTERRA премина успешно през няколко теста в признати и уважавани лаборатории в Европа и получи няколко сертификата, най-важните сред тях:

Структура на матрака

Плетен висококачествен текстил
Силиконова вата и памук/вълна
Полиуретанова пяна
Нетъкан текстил Spunbond
Мемори пяна
Полиуретанова пяна
Нетъкан текстил Spunbond
Пружинен пакет от индивидуално пакетирани пружини тип „pocket spring units" допълнително укрепен с две щанги
Борд от пенополиуретан 

ШиринаДължинаЦена
164 2001873.00лв. 1030.15лв.

Степен на твърдост - среден
Височина на матрака - 25 см.
Гаранционен срок - 7- 8 години

Произведено от:
матраци ТЕД


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.