Търсене

Разширено търсене

Хегра - Джуниър Ортопедик 11см

[HEG-JuniarOrtopedik]
98.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Модел:
Размер:

Избирайки матрак за вашето дете вие трябва да сте сигурни, че му осигурявате удобно място за сън. Сънят е много важен за вашето дете и нищо не трябва да го смущава. Заблуда е, че детския матрак трябва да е мек като перушина. Специалистите препоръчват матракът да бъде нито твърд, нито много мек, а достатъчно удобен. И ако е удобен, вашето дете няма да се върти непрекъснато, а ще получи подкрепа на гръбначния стълб и няма да му позволи да се изкриви.
Продуктите ни от КОЛЕКЦИЯТА ДЖУНИЪР са разработени и направени с много любов, като са съобразени с особеностите на детската физика. 
Предлагаме ви два модела матраци.
ДЖУНИЪР ОТРОПЕДИК са с по-голяма твърдост и ДЖУНИЪР АНАТОМИК със средна твърдост. Материалите, от който са изработени матраците са висококачествени, екологично чисти и безвредни.
Дамаската е 100 % памучен плат с игрови детски мотиви, прошита със силиконизирана еко вата.

Вложени материали: 

1 - Борд от пенополиуретан kovatoam или eurofoam 
2 - Обемна поликомпонентна еластична вата (новост в матрачното производство в България).
3 - Кокосова мебелна вложка - естествени кокосови влакна скрепени със силикон.
4 - Висококачествена дамаска с детски мотиви - 100 % памучен плат, капитониран със силиконизирана еко вата.

И двата модела са разработени:

V-1 вариант е с несваляем калъф
V-2 сваляне за почистване посредством ципова лента

Височина на матрака: 11 см.Внимание!!! Посочените размери не се подържат в производство, но могат да бъдат произведени по индивидуална поръчка при желание на клиента.

*** Матрак изработено по ваша индивидуална поръчка и размери, не подлежи на връщане съгласно Разпоредбите на чл. 50–56, т. 3 от Закона за защита на потребителите.ШиринаДължинаЦена
60 12098.00лв.
65 135119.00лв.
70 140133.00лв.


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.