Търсене

Разширено търсене

Ъглов диван вдясно Conrad Grey Green

[TM-204510099316]
1399.00лв. 2798.00лв.

Диванът CONRAD с лежанка вдясно е тапициран с нашия класически текстил Olena - чист полиестер - който има здрава повърхност и го прави особено издръжлив. Класически ретро диван, с прост и отличителен дизайн в същото време, който е вдъхновен от официалния език на 50-те години. Този модел се характеризира особено с игривите копчета в облегалките и цилиндричните крака от масивен дъб (тип F). Неутралният цвят на плата е сиво на петна, което придава на дивана сдържан вид и го прави солидна инвестиция. Вътрешната дървена рамка, изработена от FSC-сертифициран бор, се предлага с доживотна гаранция. За тапицерията използваме тежка HR пяна и пружини Nozag, които правят дивана едновременно по-удобен и по-издръжлив. 

ВИСОЧИНА: 78 см
ШИРОК: 232 см
ДЪЛБОЧИНА: 92 см
ДЪЛБОЧИНА НА ШЕЗЛОНГА: 197 см
ДЪЛБОЧИНА НА СЕДАЛКАТА: 61 см
ВЪТРЕШНА ШИРИНА: 188 см
ВИСОЧИНА НА СЕДАЛКАТА: 43 см

Проектиран от: Cathrine Rudolph

BOX 1: 48x144x94см , 37 KG
BOX 2: 48x199x92см , 43 KG

Внимание !! Мебелите са Мострени, Разопаковани, или с дребен Транспортен дефект не нарушаващ общата им функционалност това определя по ниската цена с до 50% от пазарната такава, произведени са от Датската фирма SOFACOMPANY за Германски пазар. Това е Outlet и е възможно да има дребни козметични забележки.

Произведено от:
SOFACOMPANYSOFACOMPANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.