Търсене

Разширено търсене

1-местен модул Dane цвят Дъсти Блу

[TM-25371301218184]
586.80лв. 978.00лв.

1-местният модул DANE е част от серията модули DANE и тук е покрит с допълнително меко качество шенил в красив нюанс на синьото. Текстилът се състои от 100% полиестер и е идеален за мебели, защото е издръжлив, устойчив на светлина и лесен за грижа. Модулът е изцяло тапициран и впечатлява с мекия си комфорт при сядане въпреки стриктния си вид. Красивите декоративни шевове подчертават елегантната форма на дивана, а невидимите крака карат мебелите почти да плават. Това създава въздушно цялостно впечатление. 5-те различни модула от серията DANE могат да се комбинират гъвкаво и ви дават свободата да ги подредите точно според вашите идеи. Вземете решение за ъглова версия, класически 2, 3 или 4-местен диван, с или без шезлонг, или може би дори U-образен диван. Вътрешната дървена рамка, изработена от FSC-сертифициран бор, се предлага с доживотна гаранция. За тапицерията използваме висококачествена HR пяна и пружини Nozag, които правят дивана едновременно по-удобен и по-издръжлив.

ВИСОЧИНА: 71 см
ШИРОК: 95 см
ДЪЛБОЧИНА: 95 см
ДЪЛБОЧИНА НА СЕДАЛКАТА: 67 см
ВЪТРЕШНА ШИРИНА: 95 см
ВИСОЧА НА СЕДАЛКА: 42 см

Проектиран от: Nikoline Tryde Hølund

BOX 1: 71x97x97см , 30 KG

Внимание !! Мебелите са чисто нови произведени от Датската фирма SOFACOMPANY за Германски пазар. Това е Outlet и е възможно да има дребни козметични забележки, единични бройки.

Произведено от:
SOFACOMPANYSOFACOMPANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.