Търсене

Разширено търсене

2-местен диван Astha цвят Sofa Velour Matt Amber

[TM-425602194294]
799.00лв. 1598.00лв.

Класическият диван Astha в по-малък и по-управляем двуместен размер! Той е идеален за малки жилищни пространства, но също и за големи всекидневни, ако го комбинирате с други модели от семейство Astha, за да създадете единен външен вид. За да можете да използвате нашата Astha както с елегантните метални крака, така и с по-здравите дървени крака, ще намерите две различни опции за монтаж на модела. Ето защо, преди сглобяването, моля, обърнете внимание кои отвори са предназначени за вашите крака.

Проектиран от Катрин Рудолф

ВИСОЧИНА: 83 см
ШИРОК: 175 см
ДЪЛБОЧИНА: 89 см
ДЪЛБОЧИНА НА СЕДАЛКАТА: 56 см
ВЪТРЕШНА ШИРИНА: 158 см
ВИСОЧА НА СЕДАЛКА: 46 см

Проектиран от: Cathrine Rudolph

BOX 1: 55x178x92см , 46 KG

Внимание !! Мебелите са Мострени, Разопаковани, или с дребен Транспортен дефект не нарушаващ общата им функционалност това определя по ниската цена с до 50% от пазарната такава, произведени са от Датската фирма SOFACOMPANY за Германски пазар. Това е Outlet и е възможно да има дребни козметични забележки.

Произведено от:
SOFACOMPANYSOFACOMPANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.