Търсене

Разширено търсене

Възглавница за облекчаване на коликите

[Spel-koliki]
19.00лв.

Загряваща се възглавница за облекчаване на коликите

Състав:
  • 100% памук
  • цели зърна спелта 
  • 13х16 см.

Възглавничката за облекчаване на колики е пълна със зърна Спелта – продукт на био-производство. Успокояващият й ефект идва както от топлината, така и от лечебните свойства на пълнежа от Спелта – специален сорт жито, известен с високата си чистота и приятен аромат. Още в древността хората използвали способността на спелтата да облекчава болки и натъртвания, като я затопляли и поставяли на различни места по тялото.

Как се използва възглавничката?

1. Извадете вътрешната част и я загрейте в обикновена или микровълнова печка.

2. ПРОВЕРЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕМПЕРАТУРАТА преди контакта с бебето.

Ако използвате микровълнова фурна не нагрявайте повече от 15 секунди. След изваждане леко разтръскайте възглавничаката, за да се разпредели топлината равномерно, тъй като в микровълнова фурна обекта се нагрява отвътре навън.Каквато и печка да използвате, преди контакта с бебето е добре да проверите температурата като допрете за известно време възглавничката до китката, тъй като там кожата е по-чувствителна. Не загрявайте на повече от 150 градуса.

3. Поставете възглавничката върху коремчето и я оставете за известно време.Възглавничката може да се използва многократно. Целта й е облекчаване на неразположението вследствие на колики, а не лечението им.

Не съхранявайте в найлонови пликове и други недишащи материи.
Пазете от от влага и прегряване.

Какво са коликите?
Коликите обикновено започват през първите седмици от живота на бебето и продължават най-много до третия месец. Бебето плаче по няколко часа на ден без видима причина. То свива колене към коремчето, което е твърдо и подуто. Смята се, че болката се появява поради спазъм на чревната стена, но първопричината е неизвестна.

Произведено от:
Спелта


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.