Търсене

Разширено търсене

Покривка Син Великден

[Pan-Pokr-4250100094]
9.99лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Великден е един от най-важните християнски празници и традиционно се празнува в кръга на близките и семейството. За да създадете истински великденски дух вкъщи, можете да използвате предложения за покривки, тишлайфери и карета.

Изработени от 100% полиестер, нашите покривки за маси са устойчиви на петна, съхнат бързо и са меки. С великденските ни десени, като яйца, зайчета и цветя, ще внесете красота, веселие и уют във вашите домове.

Комбинирайте покривките с нашите тишлайфери и карета, за да създадете истински великденски настроение. Тишлайферите са също изработени от 100% полиестер и имат красиви великденски десени. Каретата е идеална за сервиране на яйца, козуначени, печена и други великденски изкушения.

С нашите предложения за покривки, тишлайфери и карета, ще можете да създадете истинско великденско настроение във вашите домове и да се насладите на празника заедно с вашите близки и любими хора.

Материал: 100% Полиестер

Размери:

ШиринаДължинаЦена
75 759.99лв.
100 15019.99лв.
150 20024.99лв.

Произведено от:
PNG / Панагюрище 1962


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.