Търсене

Разширено търсене

Възглавница Латекс Cool Gel Анатомик 12см

[EK-pro05-CoolGel-Anatomic]
72.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Изработена от дишаща латексна пяна, възглавницата Cool Gel Анатомик е обогатена с иновативни материали. COOL GEL капсулите осигуряват по-добро регулиране на температурата, като абсорбират и освобождават топлината от спящия. Калъфът е изработен от 100% памук ранфорс и силиконова вата, а ядрото е от 100% латекс, който не се деформира или размества. Възглавницата има анатомични извивки, които помагат на мускулите на врата да се отпуснат и подобряват кръвообращението по време на сън.
 
Латексът Cool Gel е иновативен материал, който придава на пенолатекса по-добра терморегулация. Той абсорбира и освобождава топлината от спящия, като осигурява охлаждане за хора, които излъчват повече топлина по време на сън. Пенолатексът се използва в спалните продукти и има отворена клетъчна структура, която позволява на въздуха да преминава свободно и намалява запарването.
 
Продуктите на ЕКОН са биоразградими и безвредни, сертифицирани съгласно Oeko-Tex® Standard 100 и одобрени за употреба дори в бебешки продукти.

Запазва формата си след употреба. Няма нужда от набухване и разтърсване. Съдържанието не се измества и не шуми.

Произведено от:
ЕКОН


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.