Търсене

Разширено търсене

Възглавница AmazonBasics

[SB-SKL-Pillow]
16.65лв. 18.50лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Този продукт е с безплатна доставка!

AmazonBasics Pillow with
Получете по-добър нощен сън с помощта на тази възглавница от микрофибър AmazonBasics. Идеална за странични и задни траверси, възглавницата от микрофибър се отличава със 100% полиестерна вътрешност, която осигурява стабилна, удобна упора за главата и шията, спомагайки за насърчаване на правилното подравняване, облекчаване на точките на натиск и облекчаване на напрежението във врата и болки в гърба, като в крайна сметка допринася за по-спокоен нощен сън. Възглавницата предлага подходящо количество омекотяване, като същевременно максимизира въздушния поток за вентилация, което помага да се създаде по-хладно място за спане. Още повече, полиестерният интериор позволява на възглавницата да се разпръсне обратно след всяко пране за дълготрайно, като ново усещане.
 
За лесна домашна грижа, машинно пране с подобни цветове (до 60 градуса С).
 
100% полиестер от микрофибър отвън Изработен от 100% микрофибър (83 gsm), предлагащ дълготрайна здравина, като същевременно се чувства забележимо мек
 
Стандартен размер
Микрофибърната възглавница AmazonBasics осигурява внимателно допълнение към всяко добре направено легло, независимо дали е в стая за гости или в основен апартамент. Използвайте възглавницата със съществуващото спално бельо или я  окомплектовайте с калъфката с цип AmazonBasics, заедно с комплектите чаршафи AmazonBasics. 

Cover: 100% Microfiber

Възможна е продажба на едро за хотели, магазини или търговци, кашон 30 бр. Попитай за цена!

ШиринаДължинаЦена
40 4018.50лв. 16.65лв.
40 6029.58лв. 26.62лв.
40 7029.58лв. 26.62лв.
40 8025.20лв. 22.68лв.
Произведено от:
AmazonBasicsAmazonBasics


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.