Търсене

Разширено търсене

Сгъваемо легло с ламели Рома

[GM-SgavLeg-Roma]
179.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Представяме ви невероятното сгъваемо легло с ламели Roma - идеалното допълнение към вашия дом или приключение на открито! Тази многофункционална мебел е не само компактна и пестяща място, но и невероятно удобна и здрава. С включените 12 еластични ламели и матрак от пяна ще можете да си починете за нула време.

Но това не е всичко! Това легло се трансформира лесно което го прави чудесен вариант за всеки, който се нуждае от бързо и удобно решение за спане. Оборудвано с колелца, леглото Roma може лесно да се премества, когато е сгънато, което го прави идеално за къмпинг пътувания или неочаквани гости.

Изработено от масивна дървесина, това сгъваемо легло може да издържи максимално натоварване до 100 кг! А с размерите, дадени в широчина/дължина/височина, можете да сте сигурни, че това легло ще пасне идеално, където и да решите да го използвате.

Така че защо да чакате? Поръчайте сега и изпитайте максимално удобство на сгъваемото легло с ламели Roma от Нани.бг!

Размери: Ш 80 / Д 190/ В 38см  
Окомплектовано с матрак 80 / 190см
Размери в сгънато състояние: Ш 80/ Д 34/ В 107см
Произведено от:
Genomax


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.